Ο αριθμός των τουριστών είναι εμφανώς μικρότερος, μετά την κορύφωση των προηγούμενων μηνών. Η Καβάλα ξαναβρίσκει την «ηρεμία» και μπαίνει, πλέον, στον ρυθμό της φθινοπωρινής καθημερινότητας. Το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου 2018 έγινε η έναρξη της σχολικής περιόδου 2018-2019, με την καθιερωμένη τέλεση του αγιασμού στις σχολικές μονάδες. Στο 5ο Γυμνάσιο Καβάλας παραβρέθηκε ο μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως, Θάσου, κ. Στέφανος, ο οποίος ευλόγησε τα παιδιά, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και μίλησε από καρδιάς, για την όμορφη περίοδο που ακολουθεί στη ζωή της μαθητιώσας νεολαίας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Τις ευχές τους έδωσαν, επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Θόδωρος Μαρκόπουλος, ο εκπρόσωπος της δημάρχου, Ανέστης Τσουρουκίδης (αντιδήμαρχος ποιότητας ζωής), ο δημοτικός σύμβουλος της μειοψηφίας, επικεφαλής του συνδυασμού «Ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος και, φυσικά, ο γυμνασιάρχης του σχολείου. Προβληματισμό προκαλεί, ωστόσο, ο μικρός αριθμός των μαθητών και των μαθητριών, που θα φοιτήσουν τη νέα περίοδο στη σχολική μονάδα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.