Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, Easy Learning-Βίλυ Κονδυλίδου, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, με διοργανωτή το σωματείο «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», θα παρουσιάσει την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:00 (7 το απόγευμα) στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» τη θεατρική παράσταση: «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων».

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, ηθοποιοί είναι οι μαθητές του διδακτηρίου και η σκηνοθεσία επιμέλεια των καθηγητριών, Σταυρούλας Παναγιωτοπούλου, Ελένης Ναλμπάντη, Βίλυ Κονδυλίδου. Το έργο είναι αγγλόφωνο και η μετάφραση θα υπάρχει στο πρόγραμμα εισόδου. Πριν από τις σκηνές, επίσης, θα υπάρχει αφήγηση της σκηνής στην αγγλική και στην ελληνική γλώσσα. «Με στόχο μία τέλεια παράσταση, δόθηκε η πρέπουσα σημασία και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Κοστούμια, φωτισμό, ήχο και εναλλασσόμενα σκηνικά. Κι επειδή τίποτα δεν ολοκληρώνεται, αν δεν υπάρχει και το κοινωνικό στοιχείο, κάνουμε γνωστό, πως όλα τα έσοδα από τις προσκλήσεις (τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ), θα διατεθούν για τους σκοπούς του σωματείου «Φίλοι Παιδόπολης Άγιος Γεώργιος Καβάλας», αναφέρει ακόμα το δελτίο Τύπου.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.