Ο Δήμος Παγγαίου και η Ιερά Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως προσκαλούν όλους τους ενδιαφερόμενους, να συμμετάσχουν με ανακοινώσεις στο 1ο συνέδριο τοπικής ιστορίας Παγγαίου, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 21, 22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στην Ελευθερούπολη. Συγκεκριμένα, δίνεται η δυνατότητα σε όλους τους ενδιαφερόμενους που ασχολούνται με την αρχαιολογική, ιστορική και λαογραφική έρευνα, σε όλες τις μορφές τους, να παρουσιάσουν πρωτότυπες εργασίες, οι οποίες δεν έχουν δημοσιευθεί, ούτε έχουν ανακοινωθεί από το βήμα άλλου συνεδρίου, ή εκδήλωσης. Οι εργασίες θα πρέπει να αφορούν την ευρύτερη περιοχή του Παγγαίου, η οποία βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Παγγαίου, συμπεριλαμβανομένου και του Συμβόλου όρους.

Οι περιλήψεις των εργασιών πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση topiki-istoria@dimospaggaiou.gr έως τις 15 Ιουνίου 2016, σ’ ένα αρχείο, το όνομα του οποίου θα περιλαμβάνει το όνομα του συγγραφέα και δύο-τρεις λέξεις από τον τίτλο. Όλες οι εργασίες θα κριθούν από την επιστημονική επιτροπή του συνεδρίου και οι συγγραφείς θα ενημερωθούν έως τις 15 Ιουλίου 2016, για την αποδοχή, ή μη, της εργασίας τους και για τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν στο κείμενο. Κατά την υποβολή της περίληψης, οι συγγραφείς θα πρέπει να αναφέρουν και την ιδιότητά τους, ή εφόσον επιθυμούν, ένα σύντομο βιογραφικό σημείωμα. Η επιστημονική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τον τρόπο παρουσίασης μιας εργασίας, αφού ενημερώσει έγκαιρα το συγγραφέα. Η παρουσίαση-φιλοξενία μιας εργασίας στο συνέδριο μπορεί να γίνει είτε προφορικά, από το βήμα του συνεδρίου, είτε ως αναρτημένη στον ανάλογο διαδικτυακό τόπο και στα πρακτικά. Η διάρκεια των προφορικών ανακοινώσεων θα είναι 10 έως 15 λεπτά, ανάλογα με τις απαιτήσεις του προγράμματος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.