Το Επιμελητήριο Καβάλας ενημερώνει ότι, ανακοινώθηκε από τη Διεύθυνση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, σε συνέχεια της δημόσιας διαβούλευσης για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος για τις Start-Up επιχειρήσεις στην Ευρώπη και προχωράει στην εκπόνηση πρωτογενούς έρευνας, μέσω ερωτηματολογίου, για τη χαρτογράφηση των επιχειρηματικών αναγκών των ελληνικών υφιστάμενων και υπό σύσταση Start-up επιχειρήσεων.
Η έρευνα απευθύνεται σε υφιστάμενες Start-up επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, ή είναι ελληνικών συμφερόντων και σε ομάδες ανθρώπων, που σκοπεύουν στο άμεσο μέλλον να ιδρύσουν Start-up επιχειρήσεις. Η έρευνα θα διαρκέσει έως τις 25 Νοεμβρίου 2016. Τα στοιχεία θα τηρηθούν απολύτως εμπιστευτικά και αυστηρά απόρρητα και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την κατάρτιση των συνολικών αποτελεσμάτων και όχι για μεμονωμένες επιχειρήσεις, σύμφωνα με το ν.2472/1997. Τα αποτελέσματα θα δημοσιευτούν μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται οι τοπικές επιχειρήσεις να συμμετέχουν στην έρευνα, με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τη Διεύθυνση Στήριξης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στα τηλέφωνα: 2103893914, 913, 907, 677 και στο email: team@startupgreece.gov.gr.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.