-Είναι θετικό ότι, ο Λευτέρης Αυγενάκης ήρθε στην Καβάλα, είδε και άκουσε ο ίδιος τα «πρόσωπα και τα πράγματα». Γιατί, καρντάσια, αν βρισκόταν στο γραφείο του και του μετέφερε κάποιος βουλευτής, για παράδειγμα, την εικόνα των πραγμάτων, είτε τηλεφωνικά, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα (email), είτε και δια ζώσης, δεν θα μπορούσε να σχηματίσει προσωπική άποψη. Επίσης, είχε την ευκαιρία να συναντήσει και να συζητήσει με όλους τους εμπλεκόμενους (βουλευτές, περιφερειάρχη, αντιπεριφερειάρχη, δήμαρχο, παράγοντες σωματείων, κ.λπ.), κάτι που δεν θα γινόταν στο γραφείο του στην Αθήνα. Αν και μπορούσε να συμμετέχει σε μία τηλεδιάσκεψη, που είναι της μόδας. Η παρουσία του στην Καβάλα, ακόμα, δείχνει το ενδιαφέρον του για την πόλη και τον αθλητισμό της.

-Με την επίσκεψη του, τέλος, έστειλε μήνυμα στους τοπικούς άρχοντες, ότι πρέπει να κινητοποιηθούν, καταρχάς και να συντονιστούν, αν θέλουν να ικανοποιηθούν τα αιτήματα που έβαλαν. Ο αθλητισμός, καρντάσια, χωρίς σωστές εγκαταστάσεις, δεν μπορεί να αναπτυχθεί. Όπως, δεν μπορούν να βγούνε επιστήμονες και καλοί επαγγελματίες, χωρίς σχολεία, πανεπιστήμια και οργανωμένο σύστημα εκπαίδευσης. Ο υφυπουργός έχει αντιληφθεί την μεγάλη σημασία της αξιοποίησης των υπαρχόντων υποδομών και την κατασκευή καινούργιων. Είναι κρίμα να ρημάζουν γήπεδα, κολυμβητήρια και γυμναστήρια και τα αθλητικά σωματεία να είναι άστεγα. Είναι αδιανόητο να μένουν κλειστά γήπεδα, κολυμβητήρια, γυμναστήρια και οι αθλητές να μην έχουν χώρους για να προπονηθούν.

-Όσον αφορά το δημοτικό στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», ο υφυπουργός κατάλαβε βλέποντας το, ότι είναι αξιόλογη αθλητική εγκατάσταση και έχει προοπτική να αναβαθμιστεί. Αφού ιεραρχηθούν οι ανάγκες, η αναβάθμιση θα γίνει βήμα προς βήμα. Εκτός από το στέγαστρο, εγώ βάζω στην λίστα την ενεργειακή βελτίωση, την αντικατάσταση του ταρτάν, την αύξηση των διαδρομών, την ανάπλαση του περιβάλλοντα χώρου του σταδίου και την ενοποίησή του με το κολυμβητήριο και το καινούργιο κλειστό γυμναστήριο στο Περιγιάλι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.