Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων του συνδυασμού του υποψήφιου Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Τοψίδη, «Περιφερειακή Σύνθεση» στην Καβάλα και σε ότι έχει να κάνει με τη συμμετοχή, των συμπολιτών, αλλά και στον πρωτότυπο τρόπο παρουσίασης. Αποδεικνύεται ότι ο Χρ. Τοψίδης, έχει την ικανότητα, ή τη δυνατότητα (και οικονομική) να δημιουργήσει τις απαραίτητες εντυπώσεις για τον εαυτό του και στο τέλος να καταφέρει να παλέψει στα ίσια τον Χρήστο Μέτιο, στις Περιφερειακές εκλογές. Μπορεί ο Χρ. Μέτιος να έχει (θεωρητικά) το χρίσμα της Ν.Δ., δεν έχει όμως τον τρόπο να ενώσει τον πολιτικό αυτό χώρο, λόγω, προφανώς χαρακτήρα και συγκεκριμένης συμπεριφοράς κι αντί να προσελκύσει τους ψηφοφόρους του κόμματος και άλλους από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, τους διώχνει!!! Δεν είχε την ψυχραιμία που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις και αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος του Θόδωρου Μαρκόπουλου, στους υποψήφιους του Χρ. Τοψίδη, του αφαίρεσε (ο Μέτιος) τις επί πλέον αρμοδιότητες που είχε στην Π.Ε. Καβάλας, ως χωρικός Αντιπεριφερειάρχης. Έτσι, για να τον τιμωρήσει… Όπως καταλαβαίνουμε, ο Χρ. Μέτιος, δεν έχει την απαραίτητη δημοκρατική ανοχή και κάνει λάθος κινήσεις που απλώς τον απομακρύνουν από τον στόχο του, να εκλεγεί Περιφερειάρχης στις ερχόμενες εκλογές.

Μας ρωτούν: Η Ν.Δ., δεν θα μπορούσε να σταματήσει το «αντάρτικο» του Χρ. Τοψίδη, ή έστω να το αποδυναμώσει από κομματικούς υποψήφιους, στηρίζοντας αποφασιστικά τον Χρήστο Μέτιο;;; Νομίζουμε ότι θα μπορούσε, με παρεμβάσεις υψηλόβαθμων στελεχών της Ν.Δ., ή και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, να σταματήσουν όλα και να είναι ο Μέτιος ο μοναδικός υποψήφιος από τον πολιτικό αυτό χώρο. Μάλλον επίτηδες το έκαναν και τους άφησαν, προσβλέποντας στη δεύτερη Κυριακή, αφού το πιο πιθανό (ίσως και με βάσει μετρήσεις που σίγουρα θα έχουν) είναι να περάσουν οι δυο αυτοί υποψήφιοι στην τελική αναμέτρηση. Πολιτικοί αναλυτές, θεωρούν ότι η υποψηφιότητα Πέτροβιτς αποτελεί ανάχωμα, για τους δυσαρεστημένους του Χρ. Μέτιου, ίσως και με τη συναίνεση του ίδιου. Έτσι, αναμένεται ότι δεν θα υπάρξει διαρροή νεοδημοκρατικών ψήφων προς άλλους συνδυασμούς και επί πλέον θα προσεταιριστούν και άλλες ψήφους, από τον πολιτικό χώρο του «ανύπαρκτου» Κωστή Σιμιτσή και του κομματικού-κυβερνητικού Κώστα Κατσιμίγα.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.