Τα συγχαρητήρια προς τουςσυναδέλφους τους, που συμμετείχαν στην εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας του18χρονου αλλοδαπού στην Καβάλα, το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018,απονέμουν οι αστυνομικοί της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καβάλας. Ημεθοδικότητα και ο επαγγελματισμός, αναφέρουν στην ακόλουθη ανακοίνωση,πρόλαβαν μικροπολιτικά παιχνίδια με εθνική διάσταση. Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Συγχαρητήρια για την ταχύτητα, την μεθοδικότητα και τον επαγγελματισμό σας, στην εξιχνίαση της δολοφονίας του 18χρονου συμπολίτη μας. Σας ευχαριστούμε, γιατί με την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης, προλάβατε μικροπολιτικά παιχνίδια με εθνικές διαστάσεις και μας δίνετε το δικαίωμα, να κυκλοφορούμε σήμερα με ψηλά το κεφάλι στην τοπική κοινωνία. Δεχτείτε, επίσης, τη συγνώμη μας, γιατί ως εκπρόσωποι σας, έχουμε «κλέψει» πολλά από τα συγχαρητήρια, τα οποία δικαιωματικά ανήκουν μόνο σ’ εσάς».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.