Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου κι ένα στέλεχος της «Δημωφέλεια», πρόβαλαν την Καβάλα στην έκθεση της Σόφιας!

0

Ο Δήμος Καβάλας, συνεχίζοντας την υλοποίηση του σχεδίου τουριστικής προβολής 2020, παρουσίασε τον προορισμό, με εντυπωσιακό αυτόνομο περίπτερο, στη διεθνή τουριστική έκθεση Holiday & Spa Expo, που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού τουριστικού σχεδιασμού, αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, παρουσιάστηκε ο προορισμός «Καβάλα» σε Βούλγαρους ταξιδιωτικούς πράκτορες, tour operators και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού, γνωρίζοντας τη σημασία που έχει για την Καβάλα η αγορά της Βουλγαρίας. H πόλη βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των Βούλγαρων τουριστών και μάλιστα με μεγάλη χρονική διασπορά σε όλη τη διάρκεια του έτους.

Η αντιπροσωπεία της «Δημωφέλεια» πραγματοποίησε Β2Β συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες, όπως την Bambi Tours, την Romantic Tours και με το διασημότερο τουριστικό περιοδικό της Βουλγαρίας, Your HOLIDAY Magazine, καθώς και με τους blogger, Alexandra Popova και Veneta Nikolova. Σημαντική επιτυχία ήταν, η συνέντευξη που έδωσαν στελέχη της «Δημωφέλεια» στο τηλεοπτικό κανάλι MMC.

Τον Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια» εκπροσώπησαν στη διεθνή τουριστική έκθεση, συνοδεία εκπροσώπου της εταιρίας υλοποίησης του προγράμματος προβολής louder than horn, ο Κωνσταντίνος Καπετάνιος, μέλος του διοικητικού συμβουλίου και η Καλλιόπη Κορόσογλου, στέλεχος της δημοτικής επιχείρησης. Το δελτίο Τύπου αναφέρει ακόμα: «Ο Δήμος Καβάλας, στοχεύοντας στην ενδυνάμωση και επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, αλλά και στην προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού, συνεχίζει δυναμικά να παρουσιάζει το τουριστικό προϊόν σε αγορές στόχους. Συνέχεια έχει στις 20-23 Φεβρουαρίου 2020, η συμμετοχή σε δύο τουριστικές εκθέσεις στο Βουκουρέστι και το Βελιγράδι, στις οποίες η Καβάλα θα συμμετάσχει με δικό της αυτόνομο περίπτερο».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.