• Αθωώθηκαν οι 56 κατηγορούμενοι δημοτικοί σύμβουλοι της τρέχουσας και της προηγούμενης θητείας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Παγγαίου, για το ζήτημα των προσλήψεων συμβασιούχων εργαζομένων με σύμβαση δίμηνης διάρκειας στην Υπηρεσία Καθαριότητας (αν δεν κάνω λάθος).
  • Το σίριαλ του καλοκαιριού, λοιπόν, έλαβε τέλος. Χωρίς να χρειαστεί, μάλιστα, να ψηφιστεί η νομοθετική τροπολογία, την οποία απέρριψε ο μίνιστερ Σκουρλέτης. Μεταξύ των αθωωθέντων είναι και ο κατήγορος, Βασίλης Ξουλόγης! Ανακουφίστηκαν τα καρντάσια, που είχαν μεγάλη αγωνία για τη δικαστική απόφαση και τις συνέπειες τυχόν καταδίκης τους.
  • Στο εξής, επομένως, θα επανέλθει η κανονικότητα στη λειτουργία του Δήμου Παγγαίου και στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Απερίσπαστοι και απερίσπαστες οι δημοτικοί σύμβουλοι, θα ασχοληθούν… με τις ερχόμενες εκλογές! Ποιος θα είναι υποψήφιος και με ποιανού κόμματος το «χρίσμα».
  • Άντε, καρντάσια, άλλο τέτοιο κακό, να μην αντιμετωπίσετε στο υπόλοιπο της θητείας σας. Να είστε, όμως, πιο προσεκτικοί, για να μην εκτεθείτε.
  • Η Δασική Υπηρεσία Καβάλας ενισχύθηκε με προσωπικό από την κοινωφελή εργασία, για τον καθαρισμό δασικών περιοχών στο ηπειρωτικό τμήμα του Νομού. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ!
  • Το προσωπικό αυτό προσελήφθη για να καθαρίσει και να απομακρύνει την ξερή βλάστηση, τα δέντρα και οτιδήποτε άλλο είναι επικίνδυνο για την πρόκληση δασικής πυρκαγιάς. Δυστυχώς και τα διάφορα απορρίμματα, που εναποθέτουν οι «φυσιολάτρες» συμπολίτες, οι οποίοι θεωρούν ότι τα δάση είναι χωματερές. Η αλητεία στην Ελλάδα είναι ανίκητη!
  • Θέλω να πιστεύω, ότι οι επόμενες προσλήψεις εποχικού προσωπικού, από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, θα γίνουν πριν την αντιπυρική περίοδο, ώστε τα δάση να είναι καθαρά και ασφαλή εγκαίρως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.