Ο Δήμος Καβάλας, η δημοτική κοινωφελής επιχείρηση «Δημωφέλεια» και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.), διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις της Ε.Φ.Ε. στην Αθήνα (οδός Πόντου 12 Ιλίσια), έκθεση φωτογραφίας των φωτογράφων: Μακρίνας Μπελετσέλη, Γιώργου Μυτιληνού, με θέμα τον ιαματικό πηλό του Πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων. Η έκθεση θα διαρκέσει δύο εβδομάδες και τα εγκαίνια θα γίνουν το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 στις 19:30. Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση του φωτογραφικού λευκώματος «Περί πηλού… εικόνα και λόγος», με περιεχόμενο από το υλικό της έκθεσης. Το λεύκωμα θα παρουσιάσουν οι: Γιάννης Λυκούρης (MFIAP, HonEFIAP, γενικός γραμματέας της FIAP, αντιπρόεδρος της Ε.Φ.Ε., δικηγόρος), Δρ. Δημήτρης Τουσίμης (EFIAP, EHPS gold, PSA*** επίτιμος πρόεδρος της Ε.Φ.Ε., χειρουργός), Ζαφείρα Χάιδου (μουσειολόγος, αρχαιολόγος, ιστορικός της τέχνης).

Την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 και ώρα 18:00, θα διοργανωθεί από τον Δήμο Καβάλας και τη «Δημωφέλεια», υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, ημερίδα με τίτλο: «Οι θεραπείες της ιαματικής ιατρικής στο Κέντρο Ιαματικού Τουρισμού – Πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων Καβάλας». Η ημερίδα θα γίνει στο εντευκτήριο της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας, με συντονιστή τον Κωνσταντίνο Κουσκούκη, καθηγητή δερματολογίας, νοµικό, πρόεδρο της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής και επιφανείς εισηγητές διαφόρων ιατρικών ειδικοτήτων.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.