Η οργανωτική ομάδα του Cosmopolis Festival προσκαλεί τους φίλους της ηλεκτρικής κιθάρας στο τετραήμερο CosmoGuitar Apocalypse, από τις 7 έως και τις 10 Ιουλίου 2022 στην Καβάλα. Στην διοργάνωση θα συμμετάσχουν κιθαρίστες και συγκροτήματα διεθνούς φήμης, δίνοντας σεμινάρια διδασκαλίας (Guitar clinics) και επιδείξεις δεξιοτεχνίας στην Μεγάλη Λέσχη, ενώ θα πραγματοποιηθεί έκθεση με σπάνιες κιθάρες στον ίδιο χώρο. Στο πλαίσιο του τετραημέρου, επίσης, θα γίνουν ζωντανές εμφανίσεις των καλλιτεχνών στον φάρο της Παναγίας. Συγκεκριμένα, θα γίνουν πέντε Guitar Clinics με τους κιθαρίστες: Gus G. (Ελλάδα), Christophe Godin (Γαλλία), Rob Chapman (Αγγλία), Jim Politis (Ελλάδα), Mattias IA Eklundh (Σουηδία). Για πρώτη φορά θα γίνει κι ένα ιδιαίτερο σεμινάριο παραγωγής Studio & Home Recording workshop από τον Αμερικανό μουσικό παραγωγό Dennis Ward. Οι συναυλίες είναι οι εξής: The Prize (Γαλλία), Jim Politis Quartet (Ελλάδα), Gus G’s band (Ελλάδα-Γερμανία-Αμερική), Clockwork Wolf & Co (Μάλτα-Αγγλία). Για όλους τους ενδιαφερόμενος διατίθεται έως και την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, το early bird ticket που παρέχει πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις του CosmoGuitar Apocalypse (σεμινάρια και συναυλίες). Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το ακόλουθο:

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

18:00 Mattias IA Eklundh-Guitar clinic

22:00 The Prize-Concert

ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

18:00 Christophe Godin-Guitar clinic

22:00 Jim Politis Quartet-Concert

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

15:00 Jim Politis-Guitar clinic

18:00 Rob Chapman-Guitar clinic

22:00 Gus G.-Concert

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

15:00 Dennis Ward-Studio & Home Recording workshop

18:00 Gus G.-Guitar clinic

22:00 Clockwork Wolf & Co-Concert

Η προμήθεια εισιτηρίων και πληροφορίες στους συνδέσμους: https://www.cosmopolisfestival.gr/product/early-bird/, https://www.cosmopolisfestival.gr/cosmoguitar-apocalypse/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.