Έκαναν “γαργάρα” την κατάληψη στο Δημαρχείο Καβάλας

0

Σε συνέχεια του χθεσινού σχολίου μας, αναρωτιόμαστε ποια θα ήταν η τοποθέτηση των δημοτικών συμβούλων της «Συμπαράταξης Πολιτών», Άρη Βέρρου και Ηλία Ιωαννίδη, εάν τα δημοτικά κτίρια που στεγάζονται το Δημαρχείο και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καβάλας, είχαν καταληφθεί από ακροδεξιούς, ή φασίστες όπως τους αποκαλούν.

Πιστεύουμε ότι θα είχαν αντιδράσει έντονα προς τη διοίκηση του Δήμου και τη δήμαρχο και θα ζητούσαν από σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, να καταδικάσει την ενέργεια αυτή.

Θα μιλούσαν για κατάλυση της δημοκρατίας, για προσβολή της τοπικής αυτοδιοίκησης κ.ά. τέτοια, τα οποία έχουν αναφέρει στο παρελθόν.

Αυτές τις ημέρες, όμως, δεν εξέδωσαν ούτε μία ανακοίνωση διαμαρτυρίας κατά των καταληψιών, της πράξης τους και της πολιτείας που δεν επεμβαίνει για να αποκαταστήσει την τάξη.

Κατά το κοινώς λεγόμενο, έκαναν «γαργάρα» την κατάληψη ενός δημοτικού χώρου, του «σπιτιού» των δημοτών Καβάλας, όπως είπε η δήμαρχος.

Το ποσό θέλουν να αποφύγουν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο ζήτημα, τα άτομα που ανήκουν στο χώρο του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς, φάνηκε και στην απάντηση που έδωσε ο πρώην βουλευτής του κόμματος στο Νομό Καβάλας και πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Καβάλας, Τάκης Εμμανουηλίδης.

Ρωτήθηκε, λοιπόν, ο Τάκης Εμμανουηλίδης ποια είναι η άποψη του για την κατάληψη του Δημαρχείου Καβάλας και άρχισε να σχολιάζει τα τρωτά σημεία του ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος!

Άλλα λόγια, δηλαδή, να αγαπιόμαστε. Ή … από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα! Είναι δυνατόν να κάνουμε κριτική στους (συν)αγωνιστές αντιεξουσιαστές;

Κρίμα κύριοι, γιατί κάποιοι σας θεωρούσαν σοβαρούς και υποστηρικτές των συμφερόντων του λαού, αλλά εσείς, όπως αποδείχτηκε, κάνετε πολιτική και, δυστυχώς, φτηνή.

Πως περιμένετε, λοιπόν, να σας εμπιστευτούν οι πολίτες στις ερχόμενες εθνικές εκλογές, οι οποίες, απ’ ότι αντιλαμβανόμαστε, δεν θα αργήσουν να γίνουν.

Και τότε, ευελπιστούμε, να θυμηθούν οι ψηφοφόροι τη στάση σας και να την κρίνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.