Έγινε υποβρύχιος καθαρισμός στο λιμάνι της Κεραμωτής

0

Με την πλήρη στήριξη του Δήμου Νέστου, με προσωπικό και μέσα, και την παρουσία του Δημάρχου Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και συνεργατών του, πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι της Κεραμωτής, την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020, υποβρύχιος καθαρισμός και απομάκρυνση των απορριμμάτων.

Αυτό αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το γραφείο τύπου του Δήμου Νέστου.

Τον καθαρισμό έκαναν δυό δύτες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού iSea, η οποία είναι μια Περιβαλλοντική Οργάνωση με στόχο την προστασία των υδάτινων οικοσυστημάτων της Ελλάδας, αλλά και την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας, μέσω της έρευνας, την ευαισθητοποίηση και την προώθηση πολιτικών προστασίας. Η δράση αυτή, κατά την οποία ανασύρθηκαν διάφορα ογκώδη αντικείμενα όπως ελαστικά αυτοκινήτων, κάβοι πρόσδεσης και διάφορα άλλα παράξενα αντικείμενα τα οποία ρύπαιναν τον χώρο, έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος «Προσφέρω», μιας κοινής προσπάθειας της Procter & Gamble και της ΑΒ Βασιλόπουλος, για καθαρότερες ελληνικές θάλασσες και ακτές.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.