Έγινε προβολή του πηλοθεραπευτηρίου Κρηνίδων στην εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3

0

Στην καθημερινή ενημερωτική εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3 φιλοξενήθηκε, διαδικτυακά, ο πρόεδρος της κοινωφελούς επιχείρησης «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» του Δήμου Καβάλας, Παναγιώτης Αγγελίδης. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, συνομίλησε με τους παρουσιαστές της εκπομπής, Κατερίνα Ρενιέρη και Νίκο Πιτσιακίδη, για τα ευεργετικά οφέλη της πηλοθεραπείας, τα οποία κάνουν γνωστό σε πανελλαδικό επίπεδο, καθώς και σε επισκέπτες από την νότια Ευρώπη και όχι μόνο, το πηλοθεραπευτήριο Κρηνίδων.

Ενόψει της ολοκλήρωσης της λειτουργίας του πηλοθεραπευτηρίου, την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021, ο πρόεδρος της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» αναφέρθηκε σε στατιστικά στοιχεία που δείχνουν αύξηση της επισκεψιμότητας για το 2021, συγκριτικά με την δύσκολη και πιο περιορισμένη χρονικά λουτρική περίοδο του 2020, λόγω της πανδημίας του covid-19. Αναφέρθηκε, ακόμα, στην σημαντική αύξηση επισκεπτών και ειδικά νεότερων ηλικιών, λόγω της σύνδεσης των ωφελειών του ιαματικού πηλού εκτός από την θεραπεία και στην αισθητική και κοσμετολογία. Επίσης, έκανε λόγο για την αύξηση της επισκεψιμότητας υπηκόων ξένων χωρών, κυρίως από την νοτιανατολική Ευρώπη, αλλά και από χώρες της κεντρικής Ευρώπης, όπως η Γαλλία και η Γερμανία, την οποία συνέδεσε με τις στοχευμένες προωθητικές ενέργειες της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ», καθώς και με λοιπές πετυχημένες δράσεις προβολής, συνδυαστικά με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και την άριστη φιλοξενία από το προσωπικό και την Διεύθυνση του Κέντρου Ιαματικού Τουρισμού όλα αυτά τα χρόνια.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.