Έγινε μήνυση για το δυσφημιστικό πανό στα Πετρέλαια Καβάλας

0

Στην υποβολή μήνυσης κατά της διοίκησης του σωματείου εργαζομένων, καθώς και κατά παντός υπευθύνου για το δυσφημιστικό πανό που έχει αναρτηθεί έξω από τις χερσαίες εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης, με συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά της διοίκησης του «Πρίνου» προχώρησε η Energean. Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου, στο πανό έχουν αναρτηθεί οι φωτογραφίες των Mark Rayfield (διευθυντής της περιοχής εκμετάλλευσης «Πρίνου»), Παύλου Αφένδρα (διευθυντής λειτουργίας), Βασίλη Τσέτογλου (διευθυντής υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος του ομίλου Energean), οι οποίοι παρουσιάζονται, περίπου, ως καταζητούμενοι, ενώ σε βάρος τους χρησιμοποιούνται και προσβλητικοί χαρακτηρισμοί.

Επιπλέον, η Energean εκκίνησε τις προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες κατά των εργοδηγών, που έχουν σταματήσει να καταχωρούν και να υποβάλουν στην διοίκηση τις ημερήσιες αναφορές με τα τεχνικά στοιχεία και λοιπές πληροφοριακές ενδείξεις για την λειτουργία των εγκαταστάσεων. Η διακοπή αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρχει καμία εικόνα για το τί συμβαίνει καθημερινά στο εργοστάσιο και να απουσιάζει οποιοσδήποτε έλεγχος στον τρόπο εκτέλεσης κάθε βάρδιας. Και συνεχίζει το δελτίο Τύπου: «Η αδιανόητη αυτή κατάσταση, είναι προφανώς αποτέλεσμα των επιλογών της διοίκησης του σωματείου των εργαζομένων και της κατάληψης των εγκαταστάσεων από μέλη του. Η Energean ελπίζει ότι δεν απευθύνεται σε ώτα μη ακουόντων, που με την στάση τους απλώς εξυπηρετούν προσωπικές ατζέντες και καλεί, για μία ακόμα φορά, το σωματείο, τους καθοδηγητές του, αλλά και όσους από τους εργαζόμενους συμμετέχουν την κατάληψη:

-να εγκαταλείψουν την παρανομία

-να σταματήσουν την προσπάθεια να θέσουν σε λειτουργία τμήματα των εγκαταστάσεων με πειρατικό τρόπο

-να άρουν την κατάληψη των εγκαταστάσεων

-να επιτρέψουν να εισέλθει η διοίκηση της εταιρείας στις εγκαταστάσεις, προκειμένου να αποκατασταθεί η ομαλότητα και να επαναλειτουργήσει ο «Πρίνος» με ασφάλεια

Για μία ακόμα φορά, επαναλαμβάνουμε ότι, με αντάρτικα και τσαμπουκάδες καμία επιχείρηση δεν είναι δυνατό να διοικηθεί».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.