Την Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές, για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας, της Ομοσπονδίας Γονέων Μαθητών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. Το νέο διοικητικό συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Εύα Βλισίδου (πρόεδρος), Αναγνώστης Καραμπατζάκης (αντιπρόεδρος), Νίκος Κουκοράβας (γενικός γραμματέας), Θανάσης Γανίδης (αναπληρωτής γραμματέας), Ευαγγελία Μακρυγιάννη (ταμίας), Σάββας Μανουσόπουλος (μέλος), Γιώργος Πυργελής (μέλος).

Στην γενική συνέλευση έγινε δημιουργική συζήτηση, ανταλλαγή σκέψεων και προτάσεων μεταξύ των γονέων, για όλα τα ακανθώδη προβλήματα της δημόσιας εκπαίδευσης (υποχρηματοδότηση, επιπτώσεις της πανδημίας, καθαριότητα σχολείων, τράπεζα θεμάτων, ελάχιστη βάση εισαγωγής κ.ά). Έντονος προβληματισμός αναπτύχθηκε για την ενεργοποίηση των γονέων μέσω των συλλόγων, ώστε με καλύτερους όρους, πιο ενιαία και διεκδικητικά, να αντιμετωπίζονται τα σοβαρά ζητήματα που προκύπτουν σε κάθε σχολείο, αλλά και τις αλλαγές ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς (συγχωνεύσεις τμημάτων, ολοήμερο πρόγραμμα κ.ά).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.