Το δικό της μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού έστειλε η Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία (Π.Α.Ε.) Αθλητικός Όμιλος «Καβάλα» 1965. Με δελτίο Τύπου, επίσης, ανακοίνωσε την προσωρινή παύση κάθε αθλητικής δραστηριότητας και ότι έγινε απολύμανση στο αθλητικό κέντρο Κρυονερίου. Συγκεκριμένα αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο. «ΚΑΒΑΛΑ» 1965 ενημερώνει ότι, μετά την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής SL2/FL, για προληπτικούς λόγους, αναβάλλονται οι αγώνες των αντίστοιχων πρωταθλημάτων ανδρών και νέων και κάθε μορφής δραστηριότητα. Ειδικότερα, σταμάτησαν οι προπονήσεις στις ομάδες ανδρών και νέων όπως και σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου.

Επίσης, μετά την αναστολή λειτουργίας όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καβάλας για 15 ημέρες, έγινε απολύμανση στους χώρους του αθλητικού κέντρου Κρυονερίου.

Τέλος, τονίζει ότι αυτές τις κρίσιμες ημέρες, σύσσωμη η ποδοσφαιρική «οικογένεια» αντιμετωπίζει, με την απαιτούμενη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, τον κίνδυνο της έξαρσης του κορονοϊού και επισημαίνει την μεγάλη ανάγκη, να σεβαστούν όλοι τις οδηγίες που εκδίδουν οι αρμόδιοι φορείς, το υπουργείο Υγείας και ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Ο καθένας πολίτης, πρέπει να δώσει καθημερινά την μάχη, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή τη σκληρή δοκιμασία, την πανδημία που πλήττει τον κόσμο, την Ελλάδα και την Καβάλα. Γι’ αυτό μένουμε σπίτι και ακολουθούμε πιστά τις συμβουλές των ειδικών».


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.