Απὸ την Ιερὰ Μητρόπολη Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου ανα­κοινώνεται ότι, υλοποιώντας σχετική απόφαση του μητροπολίτη, κ. Στεφάνου και σύμφωνα με την ιδιόγραφη διαθήκη του μακαριστού Προκοπίου, ορίζουσα: «ό,τι υπόλοιπον ευρεθὴ εις τον προσωπικὸν μου τραπεζικὸν λογαριασμὸν, να δοθὴ εις την Ιερὰν Μητρόπολιν δια την ενίσχυσιν του ειδικοὺ λογαριασμοὺ εκκλησιαστικὼν υποτροφιὼν», θα απονεμηθούν οι προκηρυχθείσες για το ακαδημαϊκὸ έτος 2021-2022 δεκαπέντε (15) υποτροφίες σε προπτυχιακοὺς φοιτητὲς με οικονομικὲς δυσκολίες, οι οποίοι εισήχθησαν εφέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικὰ Ιδρύματα της Ελλάδας και κατάγονται απὸ τις επαρχίες της Ιερὰς Μητροπόλεως και διαμένουν μόνιμα εντὸς των ορίων αυτὴς.

«Η συσταθείσα τριμελής επιτροπή του Ταμείου Υποτροφιών, για την αξιολόγηση των 45 αιτήσεων που υποβλήθηκαν, εξέτασε όλες τις περιπτώσεις με βάση τα απαρχής τεθέντα και δημοσιευθέντα κριτήρια απονομής της χρηματικής υποτροφίας και κατέληξε στην σχετική μοριοδότηση για την διάκριση των 15 πρώτων υποτρόφων. Τα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την δυνατότητα να πληροφορηθούν όλα τα αναλυτικά στοιχεία στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.imfnth.org/ypotrofies/2021-2022.html.

Η απονομὴ των υποτροφιὼν, αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ η κάθε μία και συνολικής αξίας (15Χ1.500) είκοσι δύο χιλιάδων πεντακοσίων (22.500) ευρώ, θα γίνη με την επίδοση ισοπόσων τραπεζικών επιταγών απὸ τον μητροπολίτη μας, κ. Στέφανο, στους υποτρόφους φοιτητές, μετά την απόλυση της Θείας Λειτουργίας της 1ης Ἰανουαρίου 2022 (περί ώρα 10:30π.μ.) στον ιερό καθεδρικό ναό του αγίου Παύλου Καβάλας», αναφέρει το δελτίο Τύπου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.