Άρχισε η ανόρυξη γεώτρησης για άρδευση στο αγρόκτημα Νέας Καρβάλης

0

Την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021, ο αντιπεριφερειάρχης, Κώστας Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς παράγοντες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας/Θάσου, παρουσία του προέδρου Τοπικής Κοινότητας Νέας Καρβάλης, Νίκου Καρακεΐσογλου, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο εργοτάξιο, όπου εκτελούνται εργασίες της ανόρυξης υδρογεώτρησης στο αγρόκτημα Νέας Καρβάλης του Δήμου Καβάλας, με προϋπολογισμό εξήντα χιλιάδες (60.000) ευρώ.

Ο αντιπεριφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η προσπάθεια συνεχίζεται. Μετά την επιτυχή ανόρυξη γεώτρησης στο Ποδοχώρι του Δήμου Παγγαίου, άρχισαν οι εργασίες ανόρυξης γεώτρησης για άρδευση στο αγρόκτημα της Νέα Καρβάλης, έχοντας στόχο να υπάρξει βιώσιμη λύση, σε βάθος χρόνου, που θα καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης της ευρύτερης περιοχής, ώστε να μειωθεί το κόστος καλλιέργειας για τους γεωργούς. Η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, αποτελεί πρωταρχικό στόχο και θα υπάρξουν κι άλλα παρόμοια έργα στο μέλλον».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.