Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλάει κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, στη βουλή, Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015. Ξεκίνησαν σήμερα, στη Βουλή, οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και θα ολοκληρωθούν την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, με ψηφοφορία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Μερικοί πολιτικάντηδες επιδίωξαν να υιοθετούνται μικρά παιδιά από ομόφυλα ζευγάρια και το πέτυχαν! Ρώτησαν αυτά τα παιδιά αν έχουν την κρίση, αν επιθυμούν να έχουν οικογενειακή στέγη σε τέτοιο περιβάλλον; Κι ερωτώ, γιατί οι ίδιοι πολιτικάντηδες αντιδρούσαν/ούν στο ότι τα παιδιά βαφτίζονται, ή μετέχουν στα Μυστήρια της εκκλησίας από μικρά, με το σκεπτικό αν επιθυμούν τα παιδιά, έχουν κρίση, που στο κάτω-κάτω είναι επιθυμία των γονέων που αναλαμβάνουν και την ευθύνη;
Στο όνομα της καρέκλας και της οικονομισιάς, τα πάντα πετυχαίνονται! Άλλοι τα οικονομούν κι άλλοι καταστρέφονται!!! Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη; Το σκεπτικό ήταν: «Να αποσυμφορηθούν τα ιδρύματα!!!». Με το ίδιο σκεπτικό, για να αποσυμφορηθούν οι φυλακές/ιδρύματα, αφήνουν ελεύθερους τους εγκληματίες!!! Τα αποτελέσματα είναι γνωστά.
Πρέπει να χτυπήσει την πόρτα μας το αποτέλεσμα των ακραίων νομοθετημάτων και μετά να αντιδράσουμε; Ποιος συνετός γονέας θα αφήσει το παιδί του, αν δεν έχει την οικονομική δυνατότητα και το αγαπάει, σε ίδρυμα, με το σκεπτικό μην καταλήξει σε ομόφυλες οικογένειες; Μήπως κι αυτός ο εκφοβισμός είναι ένας τρόπος αποσυμφόρησης των ιδρυμάτων;
Πόσες φορές χτύπησε την «πόρτα» σου, αγαπητέ ψηφοφόρε, η καταστροφή που με την απερισκεψία σου πλήρωσες και πληρώνεις λάθος επιλογές σου; Η ψήφος δεν κατακτιέται με: αθλιότητες, μικροπολιτικές, προχειρότητες, πολιτικές απάτες, ψέματα, επιλεκτική πολιτική ασύλου, …, οι όψιμοι και μη δημοκράτες κάποτε πρέπει να προβληματιστούν, ας μην υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού!!!

Γεώργιος Δημητρακάκης
Μαθηματικός
Αντιφίλιπποι Καβάλας

Υ.Γ. 1) Τους επιστρέφω την κατηγορία της ομοφοβίας και τους επισυνάπτω την μομφή της πλημμελούς παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου!
2) Δυστυχώς, στην Ελλάδα πρώτα πρέπει να γίνει η λάθος επιλογή και μετά η αναγνώριση του τραγικού αποτελέσματος, η προνοητικότητα και κυρίως στην πολιτική είναι αναθεματισμένη εν ονόματι του πολιτικού κέρδους/κόστους!!!


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.