Μετά τη συμφωνία του Κώστα Αντωνιάδη και του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη, των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, κατάφερε, όπως είναι γνωστό, η διοίκηση της Περιφέρειας υπό τον Χρ. Μέτιο, να «περάσει» οριακά στο Περιφερειακό την πρόσληψη συναδέλφων τους δικηγόρων αποκλειστικά από την Π.Ε. Ροδόπης, μη δίνοντας αυτή τη δυνατότητα σε δικηγόρους από άλλο νομό της Περιφέρειας. Το γεγονός αυτό, ήρθε να προστεθεί σε ένα σωρό άλλα, στα οποία αποδεικνύεται πως ο Χρήστος Μέτιος, δεν έχει τη δυνατότητα να ενώσει την παράταξή του και να την οδηγήσει και πάλι, όπως έκανε ο Γιώργος Παυλίδης, σε νίκη στις επόμενες Περιφερειακές εκλογές.

Αντίθετα, φαίνεται, πως αυτός είναι που διοικώντας με αλαζονεία και καμιά διάθεση συνεργασίας με τους συμβούλους του,  έφτασε να έχει απέναντί του, αρκετούς απ’ αυτούς, οι οποίοι σκέφτονται και σχεδιάζουν να κατεβάσουν δεύτερο νεοδημοκρατικό συνδυασμό και βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει καμιά τύχη, ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος συνδυασμός. Με τον Αργύρη Πατακάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη της Δράμας είναι «σκοτωμένος», όπως και με τον Μιχάλη Αμοιρίδη, τον Οντέρ Μουμίν από τον Έβρο, που ήδη είναι ανεξάρτητος και πολλούς άλλους, όπως τον Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Κώστα Ζαγναφέρη,  που τους έχει τοποθετήσει απέναντι, επειδή είχαν διεκδικήσει τη θέση και δεν τον είχαν ψηφίσει για Περιφερειάρχη.

Νομίζουμε, ότι η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, πολύ νωρίς, θα πρέπει να ασχοληθεί με το πρόβλημα που υπάρχει στην περιοχή, αφού άλλωστε, όπως δείχνουν τα πράγματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, προχωράει σε πιθανή συνεργασία των δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής για να κερδίσει τις εκλογές στην Περιφέρεια ΑΜΘ.


ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.