• Στο δημοτικό συμβούλιο Δήμου Καβάλας έχουν σχηματιστεί «ζευγαράκια», τα οποία σε κάθε συνεδρίαση έχουν τουλάχιστον μία «κοκορομαχία» μεταξύ τους.
  • Το «ζευγάρι» που «κλέβει την παράσταση», είναι αυτό του Θίοντορ και του Makis. Στην τελευταία συνεδρίαση, την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, ο Makis συνέχισε την καθιερωμένη προσωπική κριτική-επίθεση προς τον Θίοντορ, βρίσκοντας αφορμή την εκδήλωση για την παρουσίαση του τουριστικού προορισμού «Καβάλα, η γαλάζια πόλη», που έγινε την Τρίτη 23 Ιουνίου 2020 στην Αθήνα.
  • Θέλοντας να τσιγκλήσει, πάλι, τον Θίοντορ, του είπε ότι πίνει το κρασάκι του στους κοσμικούς πεζόδρομους της Αθήνας έχοντας εκλεκτή παρέα, ενώ τα προβλήματα στην Καβάλα είναι άλυτα. Ο Θίοντορ «σήκωσε το γάντι» και απάντησε σε ανάλογο (σκωπτικό) ύφος λέγοντας ότι: «Εγώ πίνω κρασάκι στους πεζόδρομους της Αθήνας κι εσύ πίνεις ουζάκι στους πεζόδρομους του Αγίου Νικολάου παρέα με παρακμιακούς τύπους»!
  • Στην ίδια συνεδρίαση είχαμε μία απολαυστική στιχομυθία μεταξύ του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. (Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Καβάλας), Απόστολου Χρόνη και του πρώην προέδρου της επιχείρησης, Νίκου Ξανθόπουλου. Ο νυν πρόεδρος, ενοχλημένος για τις παρατηρήσεις του συναδέλφου του δημοτικού συμβούλου, είπε: «Δεν σου την έκλεψα τη Δ.Ε.Υ.Α.Κ., μην ανησυχείς. Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. σ’ έδιωξε»!
  • Ο Ν. Ξανθόπουλος θεωρεί το πέρασμα του από την προεδρία της Δ.Ε.Υ.Α.Κ. μεγάλο «παράσημο» στην αυτοδιοικητική πορεία του. Πιστεύει ότι είναι ο αναμορφωτής της επιχείρησης και ότι έβαλε ψηλά τον πήχη για τους «διαδόχους» του. Στις περασμένες δημοτικές εκλογές (τον Μάιο του 2019) ως υποψήφιος δήμαρχος έλαβε 559 ψήφους και ποσοστό 1,61%(!) Με τέτοια επίδοση, που τον κατέταξε στην τελευταία θέση, αμφιβάλλω εάν θα δοκιμάσει πάλι να διεκδικήσει τον θώκο του δημάρχου.
  • Υ.Γ. Έπειτα από αρκετό καιρό απουσίας από την Καβάλα, λόγω της πανδημίας, ο επτάστερος βγήκε στα ερτζιανά, για να σχολιάσει την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα. Κι άρχισε με την εξής διαπίστωση και επισήμανση: “Όταν προσέχαμε τις υιγεινές προδιαγραφές, ήμασταν καλύτερα”, ενώ εξέφρασε την ανησυχία του για τη χαλάρωση των Ελλήνων και των Ελληνίδων, όσον αφορά την τήρηση των μέτρων αποφυγής διασποράς του κορονοϊού Covid-19. Όχι, καρντάσια, δεν ρωτήθηκε για το πολιτικό μέλλον του. Θα μιλήσει όταν θα έρθει ο (προεκλογικός) καιρός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.