-«Άκρα του τάφου σιωπή», επικρατεί από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης και την «Εγνατία Οδό Α.Ε.», για τα ζητήματα της γέφυρας στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού και την ολοκλήρωση της περιμετρικής οδού της Καβάλας. Ο Θίοντορ είναι «πελαγωμένος» με τα ανοιχτά ζητήματα και δεν έχει καταφέρει να κλείσει έστω ένα από αυτά, ενώ ο GNTM Αλέξης επικεντρώθηκε στην ριζική ανακαίνιση του αμφιθεάτρου Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας.

-Ο Χρήστος Μέτιος άφησε, μάλλον, τις (ευχάριστες) ανακοινώσεις για τα δύο αυτά σοβαρά ζητήματα το 2023, που είναι εκλογικό έτος, για να κερδίσει εντυπώσεις και ψήφους! Δεν τον απασχολεί αν η Καβάλα δυσφημείται και ταλαιπωρείται με τα θέματα που σέρνονται. Η ζημιά στο κατάστρωμα της γέφυρας έγινε το 2018 και θα μάθουμε ποια είναι η στατική κατάσταση της γέφυρας το 2023!

-Την κολοβή περιμετρική οδό, το υπόλοιπο κομμάτι για την ακρίβεια, την «μελετάμε» μία δεκαετία και πλέον. Κάθε πέντε χρόνια επικαιροποιούμε τις μελέτες και… βλέπουμε! Εγώ, καρντάσια, έχω υπομονή και δεν θα κουραστώ να επανέρχομαι στα συγκεκριμένα ζητήματα. Η ελπίδα, άλλωστε, πεθαίνει τελευταία!

-Στην Ελλάδα πρέπει να (παρα)ωριμάσουν οι συνθήκες, για να πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό έργο. Όπως είναι η περιμετρική οδός. Ίσως μετά από μία πενταετία, αντί για σήραγγα, να βάλουν στην νέα επικαιροποίηση της μελέτης του έργου μία αερογέφυρα, για να μειωθεί το κόστος κατασκευής κι επειδή προχώρησε ο κατασκευαστικός κλάδος. Να ευχόμαστε, μόνο, η αερογέφυρα να είναι ισχυρή και να μην συμβεί ατύχημα, όπως αυτό στην γέφυρα της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού!

-Και για να σοβαρευτώ, καρντάσια, θέλει ο περιφερειάρχης να λύσει τα δύο προβλήματα της Καβάλας, ή πρέπει οι τοπικοί άρχοντες να απευθυνθούν αλλού για να βρούνε ανταπόκριση; Οι Καβαλιώτες μετράνε τα καλοκαίρια που φεύγουν, χωρίς να τελειώσει η περιμετρική οδός και με την γέφυρα στην οδό Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού αχρηστεμένη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.